miercuri, 4 martie 2009

Grimus - sound european. Si cu asta am spus totul

Am ascultat albumul Panikon al trupei Grimus. Nu este stilul meu, dar.....Contrar parerii bunului meu prieten, Tom, mi se pare ca este un material de referinta pentru peisajul muzical autohton. In sfarsit avem o formatie care suna ca "ei". Maturitate compozitionala, versuri marfa, inregistrari de calitate...tot tacamul. Este evident ca Backseat Driver este de departe cea mai buna (a se citi cu potential crescut de vanzari - comercial suna urat) piesa de pe album (este diferita de celelalte chiar si ca stil). A ajuns pe bune pe primul loc in RomTop. Bravo, bai! Din pacate, exista o mare posibilitate ca Grimus sa ramana inca o formatie romaneasca de club si concert de Vama. Cred ca in zilele pe care le traim singura lor sansa este sa prinda un loc printre trupele din afara. Cu siguranta ca, in tari de o suta de ori mai civilizate decat Romania, vor fi mult mai apreciati. Luati si acultati!

3 comentarii:

Anonim spunea...

primul loc nu doar in romtop, dar si in topul de la radio guerila, chestie mult mai tare as zice
www.eliberadio.ro/top.php

Anonim spunea...

Backseat Driver e mai soft, ca sa zic asa, dar eu zic ca nu e cea mai buna. In A Glimpse, a doua piesa de pe album.. aia piesa, frate, ai ascultat refrenul???
de fapt Panikon nu e nici pe departe un "one-song-album", cum mi-ai lasat impresia citind ce ai scris, cred ca, oricare din cele 12 piese ar fi fost lansata ca single, ar fi ajuns sus de tot in topuri

Mikey_15 Grade spunea...

Nu am spus ca este un "one-song-album". Am spus ca Backseat Driver este cea mai buna piesa raportat la conditiile pe care ar trebui sa le intruneasca un single difuzat pe un radio mainstream. Intr-adevar, "In a glimpse" este o melodie foarte buna.

cautati cu incredere

Custom Search