vineri, 23 octombrie 2009

Barbatii si gratarul!

Cine a scris asta trebuie sa fi castigat vreun premiu pentru cel mai bun studiu aplicat al comportamentului pe care il manifesta barbatii si femeile cand vine vorba de o activitate sociala extrem de importanta in viata comunitatii: gratarul!

Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente: 1) femeia cumpara mancarea; 2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul; 3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o aseaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu un pahar de vin in mana in fata gratarului. Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:

4) BARBATUL ASEAZA CARNEA PE GRATAR!;

5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara; 6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde; 7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si toarna; inca un pahar de vin, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta. Si apoi inca un punct foarte important!

8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!;

9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa. 10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele. Si din nou, foarte important!!!;

11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!;

12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia, ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata.

Niciun comentariu:

cautati cu incredere

Custom Search