luni, 19 octombrie 2009

Calea spre fericire: TELEPORTAREA

In sec. XX s-au inventat o tona de lucruri. Tehnologia parca a luat-o razna si suntem la un pas de a coloniza Marte. Si totusi, cea mai importanta inovatie, cea care ar salva milioane de femei si barbati aflati sub papuc intarzie sa-si faca prezenta in vietile noastre: TELEPORTAREA.


Ganditi-va numai cum ar suna: "Pisi, ma duc pana la baie! Da-mi si mie ziarul ca stau mai mult". Timp in care cetateanul respectiv ar merge la o bere cu prietenii...sau i-ar face o vizita stimabilei sale amante...sau pur si simplu s-ar uita linistit la finala campionatului de fotbal (sigur...doar vreo 20 de minute, dar ar fi de ajuns).Cum ar fi sa va treziti cu 10 minute inainte de inceperea programului de lucru? Sa evitati traficul bucurestean, sa nu va mai intalniti cu bizonul sau cu cocalarul care asculta manele la mobil in 282?


Ce spuneti? Cum ne petrecem weekendul asta? Mergem sa bem cafeaua la Viena? Facem o plaja in Caraibe? Luam pranzul la Tokio (avem chef de sushi...), ne facem siesta undeva intr-un hamac prin Fiji, dupa-masa..shopping la Milano? Iar seara e timp pentru un spectacol pe Broadway. Nu va dati seama, dar teleportarea este calea oamenilor catre libertatea absoluta! Deci, haideti cercetatori din toata lumea! Puneti-va creierele la contributie!

Niciun comentariu:

cautati cu incredere

Custom Search